Huuto naisten vapaudelle

21.7.2023

Edellinen, Sanna Marinin hallitus johti Suomen uskomattoman huonoon tilanteeseen. Marin loi julkiskuvan, jonka ansiosta hänen ja hallituksen arvosteleminen oli mahdotonta. Kritiikki vääristeltiin vihamielisyydeksi naisia kohtaan.

Valtiontalous luisui holtittomaan velkakierteeseen. Terveydenhuolto ajettiin kriisiin, jonka estämiseksi hallitus ei tehnyt mitään, lisäsi vain hallinnon menoja. Kehitysapuun heitettiin miljardeja, vaikka tiedettiin rahojen päätyvän korruptoituneille johtajille.

Oppositio oli kiltti, ja kaunis johtaja hurmasi kansan. Kun hän meni vierailulle Ruotsiin, kaikki riemastuivat. Sannalla oli nahkatakki.

Muutoksen välttämättömyys Suomessa kaatui päälle. Jo ennen vaaleja Sanna Marin ilmoitti livistävänsä vastuusta.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Kokoomus ja Perussuomalaiset voittivat 2023 eduskuntavaalit, ja Riikka Purrasta tuli valtionvarainministeri. Edessä oli valtava urakka saada talous kuntoon.  Oppositio alkoi vimmatun hyökkäyksen hallitusta vastaan. Se pyrkii kiihkeästi saamaan hallituksen epäonnistumaan. Jokainen hallituksen korjausliike kertoo Sannan Marinin typeryyksistä, jotka ovat olleet kiellettyjä uutisaiheita.
Suomettumisen, finlandisierungin pahimpina vuosina suomalaiset poliitikot hakivat tukea ulkomailta. Neuvostoliiton tilalle etsitään vaikutusta länsimaiden tiedotusvälineistä. Siksi niitä manipuloidaan.

Mitä Purra sanoi

Nykyinen Aufregung ja yritys kaataa hallitus perustuvat Purran tekstiin vuodelta 2019.

”Pääkaupunkiseudulla kävelee tunnistamattomia mustia säkkejä, jotka tunnistaa ihmisiksi vain siitä, että ne yleensä vetävät perässään pieniä ihmisiä”.

In der Hauptstadtregion gehen nicht-identifizierbare Sacks, die man als Menschen nur damit erkennen kann, dass sie hinter sich kleine Menschen ziehen.
Das ist nicht nett ausgedruckt! Ei ole nätisti sanottu. Das ist Wirkilichkeit. Tätä on todellisuus.

Jyrki Joensuun tulkinta

Purran sanat ovat tuskainen, järkyttävä huuto ihmisarvon, tasa-arvon ja vapauden puolesta. Todellinen viesti: Katsokaa, millaiseen nöyryyttämisen ja ihmisarvon halveksimisen kohteeksi nämä naisraukat on alistettu!

Törkimyksille naiset eivät ole ihmisiä, vaan tavaraa, joka pakotetaan elämään säkeissä. Säkki ei ole vain vaate, se on säkkiin suljetun, tukahdutetun vapauden symboli.

Jos säkin sisältö temppuilee omistajan mielivaltaa vastaan, omistajat rikkoo sen. Afganistanissa tapetaan naisia, jotka haluavat ihmisoikeutta.
Suomalaiset miehet ja naiset! Ottakaa järki käyttöön. Hävetkää, että hyväksytte naisten sortamisen Suomessa, jossa naiset saivat tasa-arvon yli 100 vuotta sitten. Nouskaa Purran rinnalle tukemaan naisten tasa-arvoa. Vapauden puolesta, säkkejä vastaan.
Opposition Purraan kohdistuva hyökkäys on propagandaa naisten vapautta vastaan. Koko oppositio ei voi olla näin tyhmää! Jossain kuuluu omatunnon ääni: Purra on oikealla asialla. Islamistinen naisten alistaminen on väärin.

Purra aikaisemmin Face Bookissa

”Olin joskus hyvin turhautunut ja toivoton tietyistä Suomessa nähtävistä maahanmuuton lieveilmiöistä, esimerkiksi naisiin kohdistuvasta häirinnästä ja seksuaalirikoksista ja islamin epätasa-arvoisista käytännöistä. Kuten moni muukin on. Silloin saattaa sanoa tai kirjoittaa vihaisesti ja typerästi.”

 

Jyrki Joensuu 20.7.2023

*